Integritetspolicy

Integritetspolicy för digerati.se

För oss på Digerai är din personliga integritet mycket viktigt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. Som personuppgiftsansvarig ser vi till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.

Personuppgiftsansvarig

Digerati Sverige AB
Kråketorpsgatan 10B, 431 53 Mölndal
E-post: info@digerati.se

 

Vad är Personuppgifter och behandling av personuppgifter?

All information som direkt eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person är personuppgifter. Detta kan inkludera namn, kontaktuppgifter, IP-Adress, tävlingsbidrag och beteenden. Med behandling menas all åtgärd som vidtas med personuppgifter.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem?

Digerati.se samlar in information hur du som besökare använder webbplatsen. Detta sker via “cookies” när du besöker oss och innefattar information som IP-Adress, webbläsarinställningar, geografisk information, operativsystem, plattform.

Vi samlar in personuppgifter för dessa ändamål:

Förstå hur våra besökare interagerar med vår webbplats
Utveckla webbplatsens funktioner och innehåll

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Varje begäran om åtkomst, rättelse och radering måste göras skriftligen till personuppgiftsansvarig. Om du ej är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen.

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
Telefon: 08-657 61 00
E-Post: datainspektionen@datainspektionen.se

Återkallande av samtycke vi skyddar din information

Du kan när som helst dra tillbaka ditt givna samtycke för oss att lagra din information. Skicka in skriftlig begäran om detta med dina kontaktuppgifter så vi kan hantera ditt önskemål.

Hur vi skyddar din information

Vi har tagit dessa åtgärder för att skydda all information som sparas på sidan:

Implementering av SSL säkerhetscertifikat
Extern hemsidebrandvägg & intrångsskydd
Övervakning av hemsidan samt automatisk malwarekontroll
Daglig backup till krypterad lagring

 

Cookie-filer

Digerati.se innehåller ett fåtal cookies endast för statistik , vilket är en liten textfil som placeras på besökarens dator. Cookies möjliggör att hemsidan kommer ihåg information från tidigare besök.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

Livslängden på olika cookies kan variera beroende på användning, från att du stänger webbläsaren till flera år. Mer information om cookies och möjlighet att rensa kan hittas här:  http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val

Ladda ner Digerati personuppgiftsbiträdesavtal.

Exempel på Villkor från några av våra leverantörer

HPE – License Agreement

Microsoft – Microsoft GDPR

AltaroGDPR , EULA, Privacy

WebrootService agreement

WecloudPrivacy policy, Databehandlingsvillkor

KaseyaLegal

UbiquitiTerms of Service

AppleLegal terms

TemviewerEULA

TeliaVillkor

Tele2Villkor

BahnhofSekretess , Allmänna villkor

DatainspektionenDataskyddsreformen , DSF PUI