Om Digerati

Detta är Digerati

Digerati skapades av fyra tidiga pionjärer från hemdatorns intåg i början av 80-talet. Var och en för med sig egna specialistområden vilket ger oss en bred kompetensnivå.

Våra IT-konsulter har arbetat som ett flexibelt team i över 20 år och har  tillsammans sett och utvecklat en mängd olika IT miljöer.

Digerati är en helhetsleverantör av flexibla, effektiva och pålitliga IT-lösningar.

Team Digerati

Patrik Olsson

IT-konsult / Partner

1978 när jag var 11 år gammal gick jag min första datorkurs på TBV och datorintresset tillsammans med övrig teknik har sedan fortsatt.
Jag gillar att mäta, analysera samt optimera det mesta exempelvis energiförbrukning, inomhusklimat CO2, datorer…

Är något kritiskt går jag All In där allt från olika metoder används exempelvis Agile, Bulldozer och Fuzzy Logic för att nämna några eftersom fungerande IT-system är viktigt.

Patrik Gisselsson

IT-konsult / Partner

Mitt brinnande intresse för datorer började på tidigt 80-tal med knappande på datorer som ZX-81, VIC-20, Commodore 64 och Amiga.

Har bakgrund som C# programmerare och arbetat med allt från Novell nätverk, NT3.51 och hela vägen upp till dagens Server 2016. Inriktat mig på MS Exchange med erfarenhet av alla versioner sedan Exchange 5.0 och även när det hette Microsoft Mail.

Tog ett sidospår under 2007 då jag blev involverad i sökmotoroptimering och hemsideutveckling.

Gunnar Gustafsson

IT-konsult / Partner

Commodore 64 var den första egna datorn. Därefter blev det Amiga och via engagemang i Computer Club West fastnade man i PC-världen. 

Jag höll nybörjar-kurser för CCW inom C-programmering och Internet mm. På CCW var jag även Sysop på Ugly Bug.
Detta varvades med arbete som PC-tekniker på X’lnt Data och Kriminalvården.
På fritiden sköter jag om huskatten och ägnar mig åt släkt- och hembygdforskning.

Johan Bergqvist

IT-konsult / Partner

Intresset för datorer började på 80-talet med Commodore 64 och Amiga. Det byttes ganska snabbt ut mot PC eftersom min far började importera datorer i mitten av 80-talet.

Jag jobbar numera med administrativa/kassa-system och totallösningar för ett antal olika branscher, bland annat gym, retail, fashion, frisörer, fotvårdare, kiropraktor, SPA.

Vill ni ha en kostnadsfri expertanalys av er nuvarande IT-Miljö?