Digital Marknadsföring på Google och Facebook

Syns ni inte, finns ni inte. Vi exponerar ert företag online.

sökmotoroptimiering göteborg

Sökoptimering (SEO)

Optimering av hemsidan för att Google och andra sökmotorer skall hitta och värdera siten riktigt. Vi ser till att ni alltid har de moduler och inställningar som behövs och ger råd om hemsidans innehåll.

lokalt sök google maps göteborg

Lokalt sök / Mobil

Optimering för Google lokalt sök så ni får bättre synlighet för ert verksamhetsområden. Vi utför registrering, optimering och utbildning om hur ni får en effektiv profil på Google tjänster såsom Google My Business / Google Maps och Youtube.

e-post marknadsföring

E-Post Marknadsföring

Använd E-post marknadsföring på er sida för att fånga upp nya kunder och stärka relationen med era befintliga kunder. Vi kopplar ihop er hemsida med tjänst för e-postmarknadsföring där ni kan göra automatiska eller manuella utskick till registrerade besökare.

Hemsida analys trafik

Rank & trafikanalyser

Kontinuerlig övervakning av era sökords positioner med månadsrapporter om förändringar. Er sida kopplas även till Google analytic för att utläsa information om era besökare.

digital maknadsföring google ads facebook

Digital Marknadsföring

Betald klickannonsering (Google Ads) på Google och andra kanaler som Facebook, Youtubebe, LinkedIn. Vi hjälper er att på ett kostnadseffektivt sätt fånga in potentiella kunder till er hemsida och rikta annonser mot tidigare besökare(retargeting).

Rådgivning konsultation digital annonsering

RÅDGIVNING

Vi ger er råd om hur ni kan utforma er digitala marknadsföring strategi. Det kan vara allt från hur ni skall utforma era texter på hemsidan till vilka marknadsföringskanaler skulle passa just er bäst.

Skräddarsydd marknadsföring för att nå era mål!

Vi hjälper er i vägen mot fler affärer med riktad marknadsföring anpassad till era potentiella kunder.

Kontakta oss för en kostnadsfri analys av er hemsida.