Sommarhälsningar från Digerati

Vi önskar alla en riktigt härlig sommar och semester!

Som vanligt arbetar vi hela sommaren om än med begränsad styrka.

Under semesterveckorna kan ni använda växelnummret 031-7872240 alternativt e-post teknik@digerati.se, om ni inte når er vanliga kontakt.

Det är nu över ett år sedan Digerati startades och vi vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer och vänner för er support under uppstartsfasen.

 

Under Digeratis första år har vi arbetat först och främst med att bli Microsoft Silverpartner. Vi har dessutom uppnått partnerstatus för HPE, HP, Zyxel, Altaro, Adobe och Versasec.


HP Enterprise Business partner

Våra konsulter har i över 20 år arbetat med Proliant-servrar och är mycket nöjda över att kunna fortsätta detta samarbete för att erbjuda kunder den driftsäkerhet samt utmärkta service som är möjlig med HPE.


HP Business partner

Arbetsstationer samt skrivare från HP har vi lång och god erfarenhet av. Självklart försöker vi vara behjälpliga med andra lösningar från övriga tillverkare.


Zyxel Reseller Partner

Våra konsulter har har efter utvärdering av många brandväggsmärken valt att jobba mer med Zyxels sortiment. Med ZCNE Level 2 certifiering kan vi leverera lösningar som är både driftsäkra och ger ett kostnadseffektivt skydd.


ALTARO VM Backup Certified Professional

Altaro använder vi som backuplösning för virtuella servrar, såväl Microsoft Hyper-V som VMware vSphere.  Data lagras i er lokal med möjlighet att även replikera till Digerati molntjänst.


Adobe Certified Reseller

Som certifierade återförsäljare för Adobes produkter kan vi hjälpa er med registrering och förnyelser av Adobe licenser.


Versasec Reseller

Med många års erfarenhet av smartcardsystem för domäninloggning är vi glada att fortsätta kunna erbjuda våra kunder dessa säkerhetslösningar.

 

Varma sommarhälsningar från Digerati

Kommentarer är stängda.